SISTE NYTT

Proshop

Da kan vi endelig ønske alle medlemmer velkommen innom vår splitter nye ProShop!!

Her skal vi kunne tilby det mest nødvendigste som tennisballer, grep, t-skjorter og litt til. Etterhvert fyller vi også opp hyllene med utstyr innenfor squash idretten.

Vi har åpen kontortid hver tirsdag fra 14-18.

Velkommen!!

NYE WEBSIDER

I september 2020 inngikk vi avtale med et lokalt firma om å oppdatere våre hjemmesider. Vi ønsket oss en mer tidsriktig layout som skulle gi oss og dere gode informative sider som det er lett å finne fram på.

PRØV OSS

Vi ønsker alle velkommen til å prøvespille hos oss. Er du interessert så kontakt oss for nærmere avtale om prøvespill. Vi gleder oss til du tar kontakt.

Kontoret vårt er åpent hver tirsdag fra 14-18. Har du lyst å se på anlegget vårt eller lyst på en prøvetime i squash så er det bare til å stikke innom.